ceskemisie.cz - Izraelská válka a vytržení církve, posledni dny, last days, proroctvi

Izraelská válka dnes a její význam pro Izraelskou válku před vytržením církve z Ezechiela 39

Je tady něco, co bych rád zmínil. Možná sledujete zprávy a víte, co se nyní děje v Izraeli. Někteří lidé milují Izrael tak moc, že se tam dokonce stěhují. Teď, jak víte, Izrael je ve válce. Dnes jsem se dozvěděl, že Izrael v podstatě bojuje na sedmi frontách. Bojuje proti, například Hizballáhu a Hamásu v Palestině, Hizballáhu v Libanonu, bojuje v Sýrii, teď bojuje i proti Íránu, který to všechno podporuje. Izrael tedy vede mnoho bitev, jak říkali, na sedmi frontách v tuto chvíli. Říkám to proto, že víme, že Izrael je velmi důležitý pro biblická proroctví. Co to znamená? Tyto bitvy nemusí znamenat nic, ale na druhou stranu mohou znamenat hodně. V Bibli čteme, že Izrael bude vojensky napaden na začátku soužení. Budou války a Bůh bude nadpřirozeně chránit Izrael před jeho nepřáteli.

Bůh ochrání Izrael před jeho nepřáteli. Říkám to proto, že čteme věci v Bibli a je pro nás těžké si představit, že se to stane v budoucnosti, ale teď vidíme, kolik národů a skupin bojuje proti Izraeli, a teď je velmi snadné si představit, ve světle současného válčení, že to není až tak nemožné, a že budou skutečně války proti Izraeli s cílem jej vyhladit.

Jedna bitva je popsána v Ezechielovi 39:11. Možná jste slyšeli o Gogovi a Magogu, a v 11. verši se říká, že se to stane v den, kdy Bůh přivede Goga na místo hrobů v Izraeli. Gog prohraje bitvu, bude pohřben na pláních Izraele a v 12. verši se říká, že sedm měsíců bude dům Izraele pohřbívat jejich mrtvé, aby očistili zemi.

Takže budou spalovat dřevo a zbraně, které po té válce zůstaly, a v té pasáži se říká, že sedm měsíců budou spalovat zbraně, což znamená, že to bude obrovská bitva, půl roku budou čistit zemi po bitvě.

Ezechiel 39:10-12  Aniž nositi budou dříví s pole, ani sekati v lesích, proto že zbrojí zaněcovati budou oheň, když zloupí ty, kteříž je loupívali, a mocí poberou těm, kteříž jim mocí brávali, praví Panovník Hospodin. I stane se v ten den, že dám Gogovi místo ku pohřbu tam v Izraeli, údolí, kudyž se jde k východní straně k moři, kteréžto zacpá ústa tudy jdoucích. I pohřbí tam Goga i všecko množství jeho, a nazovou je údolí množství Gogova. Nebo pochovávati je budou dům Izraelský za sem měsíců proto, aby vyčistili zemi. 

A vypadá to, že tato bitva v Ezechielovi 39 popisuje právě bitvu na začátku soužení, bitvu, která se stane na začátku soužení, krátce po vytržení církve.

Vidíte tedy, že tento duch proti Izraeli je už tady, tento zlý duch proti Izraeli už je ve světě. Pak je pro Antikrista snadné přinést mír a podepsat smlouvu s Izraelem. Říkám to proto, že je velmi zajímavé vidět, co se děje. Když sledujete zprávy, víte, co se děje. A samozřejmě to na časové ose nemusí znamenat nic, protože se to může stát třeba za dalších 200 nebo 5000 let, kdo ví. Ale uvnitř tak nějak věříme, možná chceme věřit, že se to stane velmi brzy. Dosvědčuje to duch nevěsty (církve) a také Písmo, které skrze Apoštola Pavla i Sv.Jana, říká, že Pán se neopozdí a přijde brzy.

Židům 10:37  Nebo ještě velmi, velmi maličko, a aj, ten, kterýž přijíti má, přijde, a nebudeť meškati. 

Zjevení 22:20  Takť praví ten, kterýž svědectví vydává o těchto věcech: Jistěť přijdu brzo. Amen. Přijdiž tedy, Pane Ježíši. 

Tedy voláme, Maranatha, Pane přijď.

 

 

Sdílejte